Tuesday, December 30, 2008

TEASER!!!....MORE PICS TO COME!


Click the pic for larger view


Hi ladies, here is some pics for you to cuci mata..more pics coming your way..as i'm really busy with my life yang kalah pak menteri ni..i'll put it up here sikit-sikit..all these are up for sales!

Posted by Picasa

11 comments:

hola.bebeh said...

cantek yer baju sofia!!

hola.bebeh said...

baju2x nie tuk sale ke? lawa2x tue...baper yerks sofia?

Keenamaya said...

hola bebeh, yup dear so nice in real life..ni sumer up for sales except for the black with gold corset..yg tu dah ada org pnya..price beza2 ikut panjang or pendek kebayanya and also the beading..believe me it is soo nice..=)

Erika Anuey said...

Hello..

God!!!! all of these kebaya giler cantikk.. can i know how much?.. i nak tanyer yang dari bawah tu kan, num 3 yang warne putih tuh. tu panjang ke pendek eh?..

Keenamaya said...

hi Erika..mmg cantik..semua ni me n mum personally pilih..yg putih tu one of my personal favourite..yg ni labuh sampai kaki..so mmg nice utk special ocassion like wedding or dinner...i will email u the price..=).

Erika Anuey said...

Will be waiting.. u jual baju aja ker dengan kain eh.. coz if i am not mistaken, kain ni mesti kain batik jawa kan?.. luv it laa. Been thinking like to wear this during my akad nikah nanti. . Dont mahal2 tau. heheheh

Keenamaya said...

Erika...i xde email u ler..hehe...bg i nnt ye...

actually masa i ambik stock ni..kain dia x byk choice so..i x ambik kain...but kain yg i pakai bertunang tu mmg sesuai dgn baju yg u nak ni..

kain ada 3 pilihan..kosong and ada details kat kaki kain and also batik jawa siap dgn beading semua...mana2 pun sooo nice..

kebaya2 ni hasil buatan tangan dr jawa timur...believe me yg i pilih ni x sama dgn kebanyakan yg ada jual di Jln TAR or forum2 lain (as what yg i dah pernah tgk) sbb workmanship mmg jauh beza..jahitan manik n labucinya mmg kedap. setiap kebaya disulam dulu mcm kebanyakan kebaya Indonesia and then dijahit dgn manik n labuci..kalau u pegang kebayanya mmg berat. kalau yg di Jln TAR atau forum2 lain tu kebanyakan ada dijual di Tanah Abg Jakarta..mmg u boleh dpt harga yg jauh lebih murah..

kalau u nak pakai wat nikah mmg sesuai kalau u pilih yg putih or off white tu..dalam dia u pakai inner with corset (mcm masa engagement i tu) or full corset yg cover keseluruhan atas badan...baru sesuai..x sexy sgt...=)

Erika Anuey said...

yeker... i sukerrr!

ni email i erikakusayang@yahoo.com. email me the price k dear. thanks a lott

Keenamaya said...

Erika, check ur email yer..i dah send the details.. =)

HazElyNa EsQanDaR said...

hye..i berminat mengenai kebaya berkena..boleh email kat i beserta harga..hazelyna84@yahoo.com
tq

Keenamaya said...

dear..u got my email kan?..