Tuesday, October 7, 2008

SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI....MAAF ZAHIR DAN BATIN

Assalamualaikum w.b.t,
Hi ladies...First of all..SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI....MAAF ZAHIR DAN BATIN..hopefully i masih tak terlewat utk wish pada semua..semoga semua bergembira di hari baik bulan baik ni yer...doa i semoga semuanya yg balik ke kampung selamat pergi dan selamat pulang...dan dah dah selamat kembali bekerja..heheeeee....
i also would like to say thanks to all of you yang sempat drop by my blog to wish selamat hari raya and also yang doakan kesihatan i..nothing serious actually..blood test semua Alhamdulillah clear..xde masalah..gout pun Dr kata xde..maybe bengkak and sakit sebab ada infection..but sakit kaki yang hari tu x sembuh lg sampai hari ni...x seteruk yg sampai x boleh jalan..cuma risau juga sebab masih x hilang sakitnya...dua hari sebelum puasa pulak demam sekali dgn my mum..on and off sebab x pergi klinik pun..cuma makan panadol n ubat sakit tekak..tu yang berlanjut sampai seminggu...
ok enough with my cerita ceriti...heheee...InsyaAllah hari ni or esok i will reply semua emails or YM regarding order, qoutation, payment etc...please bear with me...sabar banyak2 kalau lama menunggu...so sorry again!!!!!!!!
MMMMUUUAHHHHHSSSSS!!!!

2 comments:

~nss~ (",) said...

Selamat Hari Raya..Maaf Zahir Batin..=)

Keenamaya said...

Selamat HAri Raya...Maaf Zahir Dan Batin...:)